Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

09-05-2018 15:04

Τελετή παράδοσης βιβλίων για τα εγκλωβισμένα παιδιά του κατεχόμενου Ριζοκαρπάσου στις 10 Μαΐου, στο πλαίσιο του Nicosia Book Fest 2018

Εν όψει του Nicosia Book Fest 2018 και στο πλαίσιο προώθησης της φιλαναγνωσίας και της καλλιέργειας αγάπης για το βιβλίο, που αποτελεί βασικό στόχο του Nicosia Book Fest, οι συνδιοργανωτές του: το Ινστιτούτο Ερευνών Προμηθέας (ΙΝΕΠ), το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών (ΓΤΠ), ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου (ΟΝΕΚ) και ο Δήμος Στροβόλου, καθώς και η CYTA ως ο παρουσιαστής του Φεστιβάλ, ανέλαβαν την πρωτοβουλία συλλογής παιδικών βιβλίων για τα εγκλωβισμένα παιδιά στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο.

Τα βιβλία θα παραδοθούν στο Γραφείο του Επιτρόπου Προεδρίας, σε τελετή παράδοσης που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018, στις 12:15 μ.μ., στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου.  

Στο πλαίσιο της τελετής θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου. Τη συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσουν ο Δήμαρχος Στροβόλου κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο Πρόεδρος Δ.Σ. του ΙΝΕΠ κ. Γιαννάκης Κολοκασίδης, η Διευθύντρια του ΓΤΠ κα Σόφη Μιχαηλίδου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. ΟΝΕΚ κ. Παναγιώτης Σεντώνας, η κα Αντιγόνη Μοδέστου, Ανώτερη Διευθύντρια Χρηματοοικονομικών και Διοίκησης της CYTA, και εκ μέρους του Προεδρικού Επιτρόπου, ο Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Ανθρωπιστικών Θεμάτων και Αγνοουμένων κ. Χρύσανθος Χρυσάνθης.

(ΕΝ/ΜΛ)

 

 

 

Σχετικά Ανακοινωθέντα