Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-05-2018 11:37

Χαιρετισμός Επιτρόπου Εθελοντισμού στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα ορεινού τρεξίματος «Compressport Atsas Mountain Race»

Η αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων, αλλά και η στήριξη σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, μας αφορά όλους. Για αυτό και ο Εθελοντισμός και οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις συμβάλλουν σημαντικά στην αντιμετώπιση οικονομικών, ανθρωπιστικών, περιβαλλοντικών  και άλλων προβλημάτων.

Είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση που η ομάδα εθελοντών και η κοινότητα Αγίου Θεοδώρου Σολέας, για ακόμη μια φορά ανέλαβαν αυτή την πρωτοβουλία, τη διοργάνωση του ανθρωπιστικού αγώνα ορεινού τρεξίματος για τη στήριξη του Παγκύπριου Συνδέσμου  Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ), συνδυάζοντας την άθληση, τον εθελοντισμό και τον ανθρωπισμό. Λέξεις οι οποίες πρεσβεύουν τις ίδιες αξίες.

Συγχαίρω και για την επιλογή στήριξης του ΠΑΣΥΚΑΦ, οργάνωσης η οποία διαχρονικά στηρίζει τους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας και τις οικογένειες τους. Τα έσοδα από τον αγώνα θα δοθούν στον ΠΑΣΥΚΑΦ, ο οποίος με τη σειρά του εφαρμόζει προγράμματα στήριξης των συνανθρώπων μας οι οποίοι δίνουν τη μάχη για τη ζωή.

Καλώ τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά σε αυτή την πρωτοβουλία. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα εθελοντών και την κοινότητα του Αγίου Θεοδώρου Σολέας για τη δράση τους και να τους ευχαριστήσω που θέσανε τον φιλανθρωπικό αγώνα υπό την αιγίδα μου. Τελειώνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω και  τον ΠΑΣΥΚΑΦ για τη στενή συνεργασία και να τους συγχαρώ για το πολυδιάστατο έργο τους.  

 

(ΜΓ)