Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

01-06-2018 16:49

Η εξοικονόμηση νερού είναι καθήκον και ευθύνη όλων

«Η εξοικονόμηση νερού είναι καθήκον και ευθύνη όλων, προμηθευτών και καταναλωτών», ήταν το βασικό μήνυμα της συνάντησης που διοργάνωσε το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων με τους κύριους καταναλωτές Ύδρευσης και Άρδευσης της αστικής και περιαστικής περιοχής της Πάφου.  Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στον Πολυχώρο Παλιά Ηλεκτρική στην Πάφο, είχε ως στόχο την ανταλλαγή απόψεων για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων.

Χαιρετίζοντας τη συνάντηση, ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κ. Κώστας Καδής, τόνισε πως από τα στάδια της αποθήκευσης, μεταφοράς και διανομής μέχρι τα στάδια της χρήσης και της επαναχρησιμοποίησης, επιβάλλεται η ανάπτυξη ορθολογικής νοοτροπίας που θα διαφυλάσσει το πολύτιμο αυτό αγαθό, το νερό. 

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε ακούστηκαν οι προβληματισμοί αλλά και οι εισηγήσεις των καταναλωτών και όλων των ενδιαφερομένων φορέων της Πάφου, και επιβεβαιώθηκε η ανάγκη συνεργασίας για την αντιμετώπιση της δύσκολης χρονιάς που διανύουμε. 

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι Βουλευτές της Πάφου, εκπρόσωποι των Αγροτικών Οργανώσεων, εκπρόσωποι των Δήμων και περιαστικών κοινοτήτων της Πάφου, ως Αρχές Υδατοπρομήθειας, καθώς και οι κύριοι καταναλωτές άρδευσης.

------------------------

ΜΑΚ/ΕΙ