Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

01-11-2021 12:57

Πρόσκληση ενδιαφέροντος ενοικίασης υποστατικού για στέγαση ταχυδρομικών διανομών στη Λεμεσό

Το Τμήμα Ταχυδρομικών Υπηρεσιών, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ζητά Προτάσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για ενοικίαση κατάλληλου υποστατικού για στέγαση Ταχυδρομικών Διανομέων, το οποίο χωροθετείται, κατά προτίμηση, εντός των ορίων του Δήμου Λεμεσού (ανατολικό μέρος) και Μέσα Γειτονιάς.

Το υπό ενοικίαση υποστατικό, θα πρέπει να πληροί τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

(α) Να έχει ενιαίο εμβαδόν, χωρίς μεσοπάτωμα, 300-400 τ.μ. (να υποβληθεί σχέδιο/κάτοψη του υποστατικού).

(β) Να διαθέτει χώρους στάθμευσης προσωπικού και χώρο στέγασης για 35- 40 μοτοσικλέτες.

(γ) Να διαθέτει κατάλληλες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.

(δ) Να διαθέτει δύο, τουλάχιστον, τουαλέτες, νιπτήρες και συνεχή παροχή νερού.

(ε) Να διαθέτει σύστημα κλιματισμού, κρύο και ζεστό αέρα.

(στ) Να έχει δυνατότητα διαμόρφωσης «ράμπας» φόρτωσης/εκφόρτωσης τρόλεϊ.

(ζ) Να διαθέτει τα απαιτούμενα πιστοποιητικά ή άδειες που ήθελαν ζητηθεί (τοπογραφικό, τίτλο ιδιοκτησίας, άδεια οικοδομής, άδεια χρήσης, πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης κλπ).

Ο/οι ιδιοκτήτης/ες, του υποστατικού το οποίο θα επιλεγεί, θα κληθεί/ούν να υπογράψει/ουν ενοικιαστήριο συμβόλαιο διαρκείας πέντε (5) ετών με δικαίωμα ανανέωσης δύο (2) συν δύο (2) έτη.

Οι Προτάσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος θα πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο, με παραλήπτη τον Αναπληρωτή Διευθυντή του Τμήματος Ταχυδρομικών Υπηρεσιών και να φτάσουν στην οδό Προδρόμου 100, 2063 Στρόβολος, 1ος όροφος, Γραφείο 32, μέχρι τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021, ώρα 14.00.

Στην πάνω αριστερή γωνιά του φακέλου, να αναγράφεται η ένδειξη «ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ ΥΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ».

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο  τηλέφωνο 22805732 ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: pkozakis@dps.mcw.gov.cy.

(ΜΓ/ΣΧ)