Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

18-06-2018 16:41

Τελετή παραλαβής του τριπλού ψηφιακού δίσκου ΚΥΠΡΑΙΑ ΦΩΝΗ του μουσικοσυνθέτη Γιώργου Θεοφάνους

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού (ΥΠΠ) η τελετή παραλαβής του τριπλού ψηφιακού δίσκου με τίτλο ΚΥΠΡΑΙΑ ΦΩΝΗ του γνωστού Κύπριου μουσικοσυνθέτη Γιώργου Θεοφάνους.

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Χαμπιαούρης,  ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Κωνσταντίνος Πετρίδης, η Γενική Διευθύντρια του ΥΠΠ κα Αίγλη Παντελάκη, ο μουσικοσυνθέτης κ. Γιώργος Θεοφάνους, η πρώην Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κα Κλαίρη Αγγελίδου, οι Βουλευτές κ.κ. Γιώργος Κάρουλλας και Μιχάλης Γιωργάλλας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος «ΔΙΑΣ» κ. Χρύσανθος Τσουρούλλης, εκπρόσωποι κομμάτων και φορέων καθώς και εκπρόσωποι των χορηγών και υποστηρικτών της δημιουργίας του ψηφιακού δίσκου (Μέγας Χορηγός: Property Gallery, Χορηγός: Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης, Υποστηρικτής: HYUNDAI, Χορηγός Επικοινωνίας:Τηλεόραση Sigma).

 Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού τόνισε, μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για μια πλούσια και αξιόλογη μουσική τριλογία σε ποίηση και στίχους καταξιωμένων λογοτεχνών του τόπου μας. Συγκεκριμένα, το έργο περιλαμβάνει μελοποίηση κειμένων και ποιημάτων, που ανθολογούνται από την αρχαία, τη βυζαντινή, τη μεσαιωνική, τη δημώδη, την αναγεννησιακή, τη νεότερη έως την πιο σύγχρονη λογοτεχνία της Κύπρου».

 Ο τριπλός ψηφιακός δίσκος θα προωθηθεί σε όλα τα σχολεία της Κύπρου.

---------------------------

ΙΠ/ΕΙ