Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

19-06-2018 09:33

Εργασίες εγκατάστασης καλωδίων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά τον κόμβο Αγίας Βαρβάρας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων,  Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι,την Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018, μεταξύ των ωρών 09:30 – 11:00, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού παρά τον κόμβο Αγίας Βαρβάρας, θα διεξάγονται εργασίες για εγκατάσταση καλωδίων τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα μήκους 200μ, της ταχείας λωρίδας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου από Λευκωσία προς Λεμεσό, θα παραμείνει κλειστό και η κυκλοφορία θα διεξάγεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.trafic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.

(ΑΧ)