Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

13-02-2018 10:38

Έναρξη επιχορηγημένου προγράμματος κατάρτισης με θέμα: «Ηγεσία, παρακίνηση και σωστή διοίκηση»

Το Κέντρο Παραγωγικότητας Κύπρου (ΚΕΠΑ) ανακοινώνει τη διεξαγωγή του προγράμματος κατάρτισης με θέμα: «Ηγεσία, παρακίνηση και σωστή διοίκηση». 

Στις πιο πολλές εταιρείες σήμερα εντοπίζονται σοβαρά κενά σε θέματα ηγετικών ικανοτήτων του διευθυντικού προσωπικού, γεγονός που επηρεάζει σοβαρά την ομαλή λειτουργία της εταιρείας. Ως εκ τούτου, προκύπτει σοβαρή ανάγκη για κατάρτιση του διευθυντικού προσωπικού, κυρίως σε θέματα ηγεσίας, στοχοθέτησης, ενθάρρυνσης, καλοπροαίρετης κριτικής, παρακίνησης, εξουσιοδότησης και σωστής καθοδήγησης των υφισταμένων. 

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε διευθυντές, υποδιευθυντές, τμηματάρχες, επόπτες και τους βοηθούς τους και σε οποιαδήποτε άλλα άτομα που έχουν υφιστάμενους. 

Η συνολική διάρκειά του προγράμματος ανέρχεται σε 15 ώρες και θα διεξαχθεί στις 12, 19 και 26 Απρίλιου 2018, από τις 08:30 – 13:45, στα κεντρικά γραφεία του ΚΕΠΑ στη Λευκωσία. 

Γλώσσα διδασκαλίας: Ελληνική

Το πρόγραμμα έχει τύχει της έγκρισης της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ). Οι επιχειρήσεις/οργανισμοί που συμμετέχουν με εργοδοτούμενους τους, καθώς και οι άνεργοι, οι οποίοι ικανοποιούν τις προϋποθέσεις της ΑνΑΔ, θα τύχουν της σχετικής επιχορήγησης.

Δικαίωμα Συμμετοχής
€150 το άτομο
Επιχορήγηση ΑνΑΔ
€120 το άτομο
Υπόλοιπο πληρωτέο στο ΚΕΠΑ
€30 το άτομο


Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Υπεύθυνη Λειτουργό του Προγράμματος κα Χριστιάνα Χριστοδούλου, στο τηλέφωνο 22806119 ή/και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο cchristodoulou@kepa.mlsi.gov.cy ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Κέντρου Παραγωγικότητας http://www.mlsi.gov.cy/kepa.

-------------------------
EA/ΕΙ