Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

05-07-2018 09:27

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατά το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 4ης Ιουλίου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 5ης  Ιουλίου 2018 ανταποκρίθηκε σε 43 κλήσεις για βοήθεια, 25 πυρκαγιές, δεκαπέντε ειδικές εξυπηρετήσεις και τρεις ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 13.54 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε κουζίνα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Δημοκρατίας στον συνοικισμό ΙΙΙ στον Στρόβολο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 14.07. Η πυρκαγιά κατασβέστηκε από γείτονες πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έγινε τελική κατάσβεση. Ένα παιδί 14 ετών το οποίο βρισκόταν εντός του διαμερίσματος μεταφέρθηκε εκτός πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας χωρίς τραμαυτισμούς. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου και η πυρκαγιά προκλήθηκε από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος

Η ώρα 16.29 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε αρθρωτό όχημα τύπου ψυγείο μάρκας DAF το οποίο κινείτο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας πάρα το χωριό Σιά. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακροπόλεως και η ΕΜΑΚ με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 17.37. Από την πυρκαγιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές ενώ επηρεάστηκε το εμπόρευμα στο αρθρωτό ψυγείο. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου και η πυρκαγιά προκλήθηκε λόγω μηχανικής βλάβης στο όχημα.

Η ώρα 01.06 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε βοηθητικό υποστατικό σε περιφραγμένο χώρο σε χωράφι στο χωριό Αρεδιού. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 02.28. Το υποστατικό υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

(ΜΓ/ΣΧ)