Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

03-11-2022 11:22

Ανακοίνωση του ΤΕΕ αναφορικά με ενημερωτική διάλεξη για τις κύριες νομοθετικές πρόνοιες περί ασφάλειας και υγείας στην εργασία σε σχέση με ανυψωτικά μηχανήματα και εγκαταστάσεις υγραερίου

Το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΤΕΕ) του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, το Enterprise Europe Network (EEN) Κύπρου και ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία (EUOSHA) πραγματοποίησαν χθες, 2 Νοεμβρίου 2022, διάλεξη με θέμα «Κύριες Νομοθετικές Πρόνοιες για Εγκατάσταση, Λειτουργία, Συντήρηση και Έλεγχο Ανυψωτικών Μηχανημάτων και Εγκαταστάσεων Υγραερίου».

Χαιρετισμό εκ μέρους του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας απηύθυνε ο Αν. Διευθυντής κ. Μάριος Κουρτελλής και εκ μέρους του EEN Κύπρου η Συντονίστριά του και Ανώτερη Λειτουργός του ΚΕΒΕ κα Στάλω Δημοσθένους.

Παρουσιάστηκαν οι ακόλουθες δύο νομοθεσίες από τους Λειτουργούς Επιθεώρησης Εργασίας Δρ. Αθανάσιο Βαζούρα και κ. Στέφανο Αχιλλείδη:

  1. Οι περί Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (Εγκατάσταση, Λειτουργία, Συντήρηση και Έλεγχος Εγκαταστάσεων Υγραερίου) Κανονισμοί του 2021 (Κ.Δ.Π. 189/2021)
  2. Οι περί Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία (Λειτουργία, Συντήρηση και Έλεγχος Ανυψωτικών Μηχανημάτων) Κανονισμοί του 2021 (Κ.Δ.Π. 153/2021).

Η εκδήλωση έγινε με χρηματοδότηση του EUOSHA και σ’ αυτή συμμετείχαν περισσότεροι από 80 επαγγελματίες του Τομέα Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία.


(ΜΒ/ΣΧ)