Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-12-2022 14:54

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες συντήρησης του πρασίνου των κεντρικών νησίδων σε τμήματα των Λεωφόρων Αλέξανδρου Παναγούλη και Ανδρέα Στυλιανού, στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα  Δημοσίων  Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα, 19/12/2022 μέχρι και την Πέμπτη, 22/12/2022, μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00 σε τμήματα των Λεωφόρων Αλέξανδρου Παναγούλη και Ανδρέα Στυλιανού, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης του πρασίνου των κεντρικών νησίδων, από τον Δήμο Λειβαδιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών στη Λεωφόρο Αλέξανδρου Παναγούλη, από τον κυκλικό κόμβο Τεχνικής Σχολής μέχρι τη συμβολή της με τον δρόμο προς την εκκλησία του Αγίου Σάββα, θα κλείνει τμηματικά η εφαπτόμενη λωρίδα κυκλοφορίας και από τις δύο κατευθύνσεις για μήκος 100-200μ. περίπου κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, στη Λεωφόρο Ανδρέα Στυλιανού θα κλείσουν ταυτόχρονα και οι δύο κατευθύνσεις από τη συμβολή της με τον παραλιακό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αλέξανδρου Παναγούλη και η κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

2. Εργασίες ψεκασμού δέντρων στο έρεισμα του δρόμου στους αυτοκινητόδρομους Λάρνακας – Κοφίνου, Λάρνακα – Λευκωσία και Αεροδρόμιο Λάρνακας – Ριζοελιά

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο 19/12/2022 με 20/1/2023 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων και αργιών, μεταξύ των ωρών 08:30 – 15:30, στους αυτοκινητόδρομους Λάρνακας – Κοφίνου, Λάρνακα – Λευκωσία και Αεροδρόμιο Λάρνακας – Ριζοελιά, θα εκτελούνται εργασίες ψεκασμού δέντρων στο έρεισμα του δρόμου, από το Τμήμα Δασών.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, τμήμα του ερείσματος του εκάστοτε αυτοκινητοδρόμου και από τις δύο κατευθύνσεις θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 300 μέτρα ανά φορά.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΜΓ/ΕΧΡ)