Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-12-2022 15:46

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου στηρίζει την εκδήλωση για ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Συνδέσμου Funraising

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου στο πλαίσιο της κοινωνικής της προσφοράς στηρίζει την εκδήλωση, που θα διοργανωθεί το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 από τον Πολιτιστικό Όμιλο Διάσταση, για ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Συνδέσμου Funraising.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία του Παλιού Λιμανιού Λεμεσού το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022, από τις 4:00 μ.μ. μέχρι και τις 7:30 μ.μ.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν τα μουσικά σύνολα της Διάστασης (Φωνητικό Σύνολο και η Παιδική Χορωδία «Διάσταση») και η Φιλαρμονική ορχήστρα Μέσα Γειτονιάς.

Ο Φιλανθρωπικός Σύνδεσμος Funraising θα συμμετέχει με Χριστουγεννιάτικο παζαράκι, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνονται γλυκά και σπιτικά εδέσματα, χειροτεχνίες, κατασκευές κτλ., προς στήριξη του Συνδέσμου.

Το Δ.Σ. και η Διεύθυνση της Αρχής Λιμένων Κύπρου, δια μέσω του Προέδρου του Δ.Σ. Δρ. Αντώνη Στυλιανού, δηλώνουν ότι πάντοτε θα είναι αρωγοί σε τέτοιου είδους φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που προάγουν την κοινωνική ευαισθησία, ενημέρωση και κινητοποίηση του συνόλου της κοινωνίας των πολιτών.

Η Αρχή Λιμένων Κύπρου προσκαλεί το κοινό να στηρίξει με την παρουσία του την πιο πάνω εκδήλωση.

(ΝΓ/ΣΧ)