Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

14-03-2023 08:57

Ο βουλευτής κ. Νίκος Τορναρίτης θα συμμετάσχει σε συνεδρία Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ) στο Μαρόκο

Ο βουλευτής κ. Νίκος Τορναρίτης, επικεφαλής της κυπριακής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΚΣΣΕ), μεταβαίνει στο Μαρρακές για να συμμετάσχει στις εργασίες της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας και Αειφόρου Ανάπτυξης της Συνέλευσης, στις 16 και 17 Μαρτίου 2023.

Την Επιτροπή θα απασχολήσουν θέματα, όπως η διαφύλαξη της δημοκρατίας και η προστασία του περιβάλλοντος στις διεθνείς εμπορικές συναλλαγές, οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης στα συστήματα δημόσιας υγείας και η θέσπιση κατευθυντήριων γραμμών για μία βιώσιμη και κοινωνικά δίκαιη ενεργειακή  μετάβαση. Tη συνεδρία θα προσφωνήσουν ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων του Μαρόκου κ. Rachid Talbi El Alami και ο Πρόεδρος της Βουλής των Συμβούλων (Άνω Βουλή), κ. Naam Miyara.

Ακολούθως, ο κ. Τορναρίτης, υπό την ιδιότητα του Εισηγητή της ΚΣΣΕ για το Μαυροβούνιο, θα μεταβεί στη Ποντγκόριτσα, για να συμμετάσχει στην Ad hoc Επιτροπή της ΚΣΣΕ για την παρακολούθηση των προεδρικών εκλογών στη χώρα, οι οποίες θα διεξαχθούν την Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023.

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)