Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

31-08-2023 15:25

Ανακοίνωση του Τμήματος Νεότερου και Σύγχρονου Πολιτισμού για το πρόγραμμα των SESSIONS x SPEL

Το Τμήμα Νεότερου και Σύγχρονου Πολιτισμού του Υφυπουργείου Πολιτισμού ενημερώνει το κοινό για το πρόγραμμα της σειράς queer δράσεων SESSIONS x SPEL, που πραγματοποιείται στην Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης μέχρι τον Δεκέμβριο 2023.

Θεατρικές και χορευτικές παραστάσεις, προβολές, εργαστήρια, ομιλίες, συναυλίες και πάρτυ, εβδομαδιαίες συναντήσεις και συζητήσεις θα πλημμυρίσουν την Κρατική Πινακοθήκη Σύγχρονης Τέχνης - ΣΠΕΛ μέχρι το τέλος του χρόνου, παρουσιάζοντας μια μεγάλη γκάμα πρότζεκτ που τιμούν την πολλαπλότητα της ερμηνείας και εμπλοκής, ξεκινώντας στις 2 Σεπτεμβρίου 2023 με τα εγκαίνια του Theatro, μιας διαδραστικής εγκατάστασης για δράση, συμμετοχή και μαρτυρία που θα φιλοξενήσει το επίσημο πρόγραμμα κουήρ δράσεων.

Παράλληλα, ξεκινά και το πρόγραμμα του Cerebral Gym σε επιμέλεια του Λοΐζου Ολύμπιου με ξεχωριστό πρόγραμμα δράσεων με κεντρικό άξονα το Reading Room, την αντι-συλλογή κουήρ έντυπου υλικού, πραγματευόμενο αρχειακές και εκδοτικές πρακτικές, στον τρίτο όροφο.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει με την παράσταση Dirt is for evry1!!!! με 16 συμμετέχοντες καλλιτέχνες, ενώ κάθε Πέμπτη συνεχίζονται οι εβδομαδιαίες συναντήσεις Cloud Transmissions στην ταράτσα, στις 20:20.


Για το πρόγραμμα πατήστε εδώ.

 

(ΜΒ/ΕΧΡ)