Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

20-10-2023 14:37

Ανακοινωθέν Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού κ. Χριστιάνα Ερωτοκρίτου θα συμμετάσχει σε Φορολογικό Συμπόσιο  του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις Βρυξέλλες

 Η Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού κ. Χριστιάνα Ερωτοκρίτου μεταβαίνει τη Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023, στις Βρυξέλλες, για να συμμετάσχει σε Φορολογικό Συμπόσιο, με θέμα «Το μέλλον της φορολογίας στην ΕΕ: Μελλοντικές προκλήσεις και απαιτούμενες αλλαγές», το οποίο συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2023. Την κ. Ερωτοκρίτου θα συνοδεύει η Ανώτερη Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων κ. Δανάη Αγαθοκλέους.

Στο Φορολογικό Συμπόσιο θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των θεσμικών οργάνων και των εθνικών κοινοβουλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπεύθυνοι χάραξης οικονομικής πολιτικής, καθώς και εμπειρογνώμονες, ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών στον τομέα της φορολογίας.

Το Φορολογικό Συμπόσιο θα προσφωνήσουν, μεταξύ άλλων, ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Valdis Dombrovskis, ο Πρώτος Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Othmar Karas, ο Ευρωπαίος Επίτροπος για την Οικονομία κ. Paolo Gentiloni, η Αναπληρώτρια Πρωθυπουργός και Υπουργός Οικονομίας και Ψηφιοποίησης της Ισπανίας κ. Nadia Calviño και ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός και Υπουργός Οικονομικών του Βελγίου κ. Vincent Van Peteghem.

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)