Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

23-10-2023 09:56

Συμμετοχή του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών στο σεμινάριο «Workshop οn LEADER and multi-funded CLLD», στη Σλοβενία

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών συμμετείχε στο εκπαιδευτικό σεμινάριο «Workshop on LEADER and multi-funded CLLD», που πραγματοποιήθηκε στις 18-19 Οκτωβρίου 2023 στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας. Εκ μέρους του ΚΟΑΠ συμμετείχε ο Λειτουργός Αγροτικών Πληρωμών και υπεύθυνος του Προγράμματος LEADER κ. Θουκυδίδης Ιακώβου.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο διοργανώθηκε από το CAP Implementation Contact Point of the EU CAP Network, σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (DG Agriculture) και το Υπουργείο Γεωργίας Δασοκομίας και Διατροφής της Σλοβενίας (Slovenian Ministry of Agriculture, Forestry and Nutrition).

Στο σεμινάριο έγινε ενημέρωση και εξετάστηκαν τα παραδείγματα των χώρων που εφαρμόζουν το πολυ-ταμειακό μοντέλο στο πρόγραμμα LEADER, με εκτενή αναφορά στο παράδειγμα της Σλοβενίας. Συζητήθηκαν επίσης τα πλεονεκτήματα, τα μειονεκτήματα  και τα προβλήματα κατά την εφαρμογή του πολυ-ταμειακού μοντέλου και έγιναν επισκέψεις σε έργα που επιδοτήθηκαν με τη μέθοδο αυτή.

(ΑΦ/ΣΧ)