Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

29-11-2023 18:40

Υποτροφία για φοίτηση στο Κολλέγιο της Ευρώπης – Διεξαγωγή Ενημερωτικού Διαδικτυακού Σεμιναρίου

H Διεύθυνση Ανώτερης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο της συνεργασίας της Κύπρου με το Κολλέγιο της Ευρώπης, στις 5 Δεκεμβρίου στις 11:30 ώρα Βρυξελλών/12:30 ώρα Κύπρου, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή παρουσίαση προσαρμοσμένη στους/στις Κύπριους/Κύπριες φοιτητές/-ήτριες.

Η παρουσίαση από το Κολλέγιο της Ευρώπης απευθύνεται σε φοιτήτριες/-τητές ή σε υποψήφιους φοιτητές και υποψήφιες φοιτήτριες που ενδιαφέρονται να σπουδάσουν στο Κολλέγιο.

Το Κολλέγιο της Ευρώπης είναι ένα ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ιδρύθηκε το 1949. Από το 1992 λειτουργεί σε δύο πανεπιστημιουπόλεις, στην Bruges στο Βέλγιο και στη Natolin στην Πολωνία. Προσφέρει μια ευρεία επιλογή μεταπτυχιακών προγραμμάτων στα θέματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), παρέχοντας στους μεταπτυχιακούς φοιτητές/μεταπτυχιακές φοιτήτριες τα απαραίτητα εφόδια για να ζήσουν και να εργαστούν στην ΕΕ και, γενικότερα, σε ένα ευρωπαϊκό και διεθνές περιβάλλον.

Η Κυπριακή Κυβέρνηση προσφέρει μία πλήρη υποτροφία σε Κύπρια/Κύπριο φοιτήτρια/φοιτητή, ενώ το Κολλέγιο προσφέρει, επίσης, και άλλες υποτροφίες σε Κύπριους φοιτητές και φοιτήτριες.

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ηλεκτρονική παρουσίαση, μπορούν να εγγραφούν εδώ.

 

(ΑΣΠ/ΕΑθ)