Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

06-03-2024 17:42

Ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού αναφορικά με τους διορισμούς Ερευνώντων Λειτουργών

Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού ανακοινώνει ότι:

1) Αποφάσισε τον διορισμό Ερευνώντος Λειτουργού για να διερευνήσει θέματα με ενδεχόμενο ασυμβίβαστου και διαφθοράς που αφορούν σε άτομα που ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με την Ομοσπονδία ΜΟΥΑΙΤΑΙ. Ερευνών Λειτουργός διορίστηκε ο δικηγόρος κ. Ηλίας Λαμπίδης.

2) Αποφάσισε τον διορισμό Ερευνώντος Λειτουργού για να διερευνήσει θέματα που αφορούν σε ισχυρισμούς για προσυνεννοημένο αγώνα στη σκοποβολή. Ερευνώντες Λειτουργοί διορίστηκαν οι δικηγόροι κ. Νικόλας Κουρσάρης και Νικόλας Τσάκωνας.

3) Αποφάσισε τον διορισμό Ερευνώντος Λειτουργού για να διερευνήσει θέματα με ενδεχόμενο ασυμβίβαστου και διαφθοράς που αφορούν σε άτομα που ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Ερευνών Λειτουργός διορίστηκε ο δικηγόρος κ. Νικόλας Κωνσταντίνου.

4) Αποφάσισε τον διορισμό Ερευνώντος Λειτουργού για να διερευνήσει θέματα με ενδεχόμενο ασυμβίβαστου και διαφθοράς που αφορούν σε άτομα που ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με την Ομοσπονδία Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής. Ερευνών Λειτουργός διορίστηκε η δικηγόρος κα Άννα Πηλείδου.

(ΓΣ/ΕΠ)