Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

07-03-2024 16:18

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για έργα στην επαρχία Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 11/3/2024 μέχρι και την Τετάρτη 13/3/2024, μεταξύ των ωρών 20:30 το βράδυ με 05:30 το πρωί της επόμενης ημέρας, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης ασφαλτικού οδοστρώματος στη Λευκωσία, οι πιο κάτω δρόμοι θα επηρεαστούν:

(α) Τη Δευτέρα 11/3/2024, στη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού θα κλείσουν οι νότιες λωρίδες κυκλοφορίας (κατεύθυνση από τη συμβολή με τη Λεωφόρο Μακαρίου προς τη φωτοελεγχόμενη συμβολή με τη Λεωφ. Γρίβα Διγενή και την οδό Θεμιστοκλή Δέρβη) από το ύψος με την οδό Αυλώνος. Η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση προς Λεωφ. Κυριάκου Μάτση θα διοχετεύεται μέσω των οδών Αυλώνος – Μιχαλακοπούλου – Γ. Μαρκορά – Χύτρων – Αλάσιας – Πολυκράτους.

(β) Την Τρίτη 12/3/2024 θα κλείσουν οι βόρειες λωρίδες της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού (κατεύθυνση από φώτα Γαβριηλίδη προς συμβολή με Λεωφόρο Μακαρίου). Η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση προς τη Λεωφ. Διγενή Ακρίτα θα διοχετεύεται μέσω των οδών Θ. Δέρβη – Ομήρου – Στασίνου – Μπουμπουλίνας – Στασάνδρου – Ανδροκλέους και θα καταλήγει στη Διγενή Ακρίτα.

(γ) Την Τετάρτη 13/3/2024 θα κλείσουν οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Δημοσθένη Σεβέρη με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης από το ύψος των φώτων τροχαίας του Προεδρικού Μεγάρου μέχρι και τη συμβολή με τη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή. Η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης θα διοχετεύεται μέσω των οδών Αγίων Ομολογητών – Ερυθρού Σταυρού – Προδρόμου – Λεωφόρο Γρίβα Διγενή.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΓΣ/ΕΑθ)