Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

09-03-2024 10:39

Χαιρετισμός της Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας δρος Αθηνάς Μιχαηλίδου, εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη, στην ετήσια εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει η ΟΠΑΠ Κύπρου για τους πράκτορές της, χθες

Με ιδιαίτερη χαρά απευθύνω απόψε χαιρετισμό, εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, στην ετήσια εορταστική εκδήλωση που διοργανώνει η ΟΠΑΠ Κύπρου για τους πράκτορές της. Πρόκειται για μια εκδήλωση που έχει καταστεί θεσμός, αφού διοργανώνεται από το 1988 με σκοπό την ανάδειξη του αμοιβαίου σεβασμού και της ειλικρινούς σχέσης που επικρατεί μεταξύ της Εταιρείας και του δικτύου των πρακτόρων της, αλλά και τη βράβευση των κορυφαίων εξ αυτών με βάση τις επιδόσεις τους κατά τη διάρκεια του έτους που πέρασε.

Η ΟΠΑΠ Κύπρου αποτελεί μια ξεχωριστή οντότητα για τη χώρα μας, αφού, πέραν των σημαντικών κερδών που μοίρασε μέσω των παιχνιδιών της σε χιλιάδες Κύπριους τυχερούς στα 55 χρόνια λειτουργίας της στο νησί μας, έχει προσφέρει θέσεις εργασίας σε εκατοντάδες συμπατριώτες μας και έχει αναλάβει σημαντικές δράσεις στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης.

Κατά την πολυετή παρουσία της στην Κύπρο, η ΟΠΑΠ έχει διαμορφώσει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών και προϊόντων, που καλύπτουν τις ανάγκες των παικτών και συμβάλλουν στην ψυχαγωγία και στη διασκέδαση του κοινού. Παράλληλα, στηρίζει την κυπριακή κοινωνία σε όλους τους σημαντικούς τομείς. Με επίκεντρο τον άνθρωπο, η προσφορά της Εταιρείας στην κοινωνία και ιδιαίτερα στους τομείς της υγείας, της παιδείας, του πολιτισμού, του αθλητισμού και του περιβάλλοντος είναι διαχρονική και πολυσήμαντη. Μέσω πρωτοβουλιών και προγραμμάτων υποστήριξης της κοινότητας, η Εταιρεία συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών ζωής πολλών ανθρώπων στη χώρα μας.

Η δράση της ΟΠΑΠ Κύπρου συνάδει απόλυτα με τις βασικές προτεραιότητες της Κυβέρνησης για βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και για ένα καλύτερο αύριο για την πατρίδα μας, με την εκπαίδευση και την υγεία να βρίσκονται στο επίκεντρο των προσπαθειών μας. Σε ό,τι αφορά ειδικά στο Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, η αγαστή συνεργασία που αναπτύξαμε με την ΟΠΑΠ Κύπρου συμβάλλει στην υλοποίηση των στόχων μας για περαιτέρω αναβάθμιση των υποδομών στους σχολικούς μας χώρους και για υλοποίηση δράσεων που αποσκοπούν στην παροχή ίσων ευκαιριών σε όλο το φάσμα του εκπαιδευτικού μας συστήματος, στο δρόμο μας προς το σύγχρονο, μαθητοκεντρικό και συμπεριληπτικό σχολείο.

Το δίκτυο των πρακτορείων της ΟΠΑΠ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά δίκτυα στην Κύπρο, αριθμώντας περισσότερα από 200 καταστήματα σε όλη τη χώρα, τα οποία αποτελούν σημαντικό στήριγμα για την εταιρεία, συμβάλλοντας στην επιτυχία της και στην προώθηση των αξιών και των υπηρεσιών της στο ευρύτερο κοινό.

Λαμβάνοντας υπόψη τον επαγγελματισμό με τον οποίο εργάζονται και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που διακατέχει τους/τις διαχειριστές/διαχειρίστριες των πρακτορείων της ΟΠΑΠ, η Εταιρεία βραβεύει απόψε τους/τις καλύτερους/ες, ως ένδειξη εκτίμησης, αναγνώρισης και ανταμοιβής. Η στιγμή αυτή εκφράζει τη δημιουργική ολοκλήρωση μιας καθόλα επιτυχημένης χρονιάς, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και το σημείο εκκίνησης για τα επόμενα σταθερά βήματα προόδου μέσα σε ένα πιο αισιόδοξο και ελπιδοφόρο περιβάλλον.

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΠΑΠ και στα μέλη του Συνδέσμου Επαγγελματιών Πρακτόρων ΟΠΑΠ Κύπρου, οι οποίοι με την υλοποίηση των προγραμμάτων και δράσεων τους επιτελούν ένα πολύ σημαντικό έργο, στηρίζοντας την κυπριακή κοινωνία και την πατρίδα μας γενικότερα.

(ΜΣ/ΑΦ)