Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

13-05-2024 16:16

Παγκόσμια Ημέρα Νοσηλευτών: Ο ΟΚΥπΥ τιμά και ευχαριστεί το νοσηλευτικό προσωπικό του

Η 12η Μαΐου είναι αφιερωμένη στο νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο αποτελεί παγκοσμίως έναν από τους πιο σημαντικούς πυλώνες των συστημάτων υγείας. Με αφορμή την ημέρα αυτή, ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) εκφράζει τον σεβασμό, την εκτίμηση και την υποστήριξή του προς όλους τους νοσηλευτές που εργάζονται στις μονάδες του.

Ο ΟΚΥπΥ, ως ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών υγείας της Κύπρου, στελεχώνει τον μεγαλύτερο αριθμό νοσηλευτικού προσωπικού, αριθμώντας πέραν των 3500 ατόμων. Ο Οργανισμός αναγνωρίζει ότι η νοσηλευτική αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς και απαιτητικούς κλάδους του συστήματος υγείας, καθώς απαιτεί εξειδικευμένη γνώση, άρτια επιστημονική κατάρτιση και ταυτόχρονα υψηλά ψυχικά αποθέματα, ενσυναίσθηση και αφοσίωση.

Οι νοσηλευτές του Οργανισμού εργάζονται ακατάπαυστα, προκειμένου να παρέχουν ποιοτική και αποτελεσματική φροντίδα στους ασθενείς, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αντιμετώπιση απλών, δύσκολων και περίπλοκων περιστατικών σε καθημερινή βάση.

O ΟΚΥπΥ ευχαριστεί το νοσηλευτικό προσωπικό του για τον επαγγελματισμό και τον αλτρουισμό που επιδεικνύει και επαναλαμβάνει ότι δέσμευσή του είναι να παραμένει αρωγός στο έργο που επιτελούν, προσηλωμένος στην παροχή ουσιαστικής περίθαλψης σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες της χώρας.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Οργανισμό παρατίθενται στον ακόλουθο σύνδεσμο: www.shso.org.cy.

(ΕΠ/ΓΣ)