Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

14-05-2024 13:55

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για τις Επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας

1. Εργασίες εκσκαφής αυλακιού στην Επαρχία Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι το Σάββατο 18/05/2024, μεταξύ των ωρών 07:00-16:00, στη Λεωφόρο Γρήγορη Αυξεντίου, Λευκωσία, στο ύψος της συμβολής με τις οδούς Ζαλοκώστα και Νικόλαου Σαριπόλου και για απόσταση 100 μέτρων περίπου θα εκτελούνται εργασίες εκσκαφής αυλακιού για τοποθέτηση υπόγειου καλωδίου της ΑΗΚ.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η Λεωφόρος Γρηγόρη Αυξεντίου, και στις δυο κατευθύνσεις προς και από το κέντρο Λευκωσίας, θα παραμείνει κλειστή για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται διαμέσου των οδών Ζαλοκώστα, Παύλου Καλλίγα και Νικόλαου Σαριπόλου.

2. Αγώνας τριάθλου στην Επαρχία Λάρνακας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Κυριακή 19/05/2024, μεταξύ των ωρών 07:30-10:30, στη Λεωφόρο Αρτέμιδος και στην οδό Τάσου Μητσόπουλου, στη Λάρνακα, θα διεξαχθεί αγώνας τριάθλου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το τμήμα της Λεωφόρου Αρτέμιδος από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με τη Λεωφόρο Τάσου Μητσόπουλου μέχρι τον κυκλικό κόμβο προς τον Πύργο Ελέγχου με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο Λάρνακας θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αντίθετη κατεύθυνση, η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Ταυτόχρονα, το τμήμα της οδού Τάσου Μητσόπουλου, από τη συμβολή της με την οδό Φιλοπάππου με κατεύθυνση και μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Αρτέμιδος, θα είναι κλειστό και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΜΣ/ΑΦ)