Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

16-05-2024 12:03

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στις Επαρχίες Λεμεσού και Λευκωσίας

1. Εργασίες ανύψωσης τοίχων αντιστήριξης και καθαρισμού πρανών στην Επαρχία Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο 21/5/2024 – 31/7/2024, μεταξύ των ωρών 07:00-15:30, θα εκτελούνται εργασίες ανύψωσης τοίχων αντιστήριξης και καθαρισμού πρανών από ιδιωτική εργοληπτική εταιρεία σε τμήμα του δρόμου Λεμεσού – Αγρού (Ε110), στη Χ.Θ. 13+000 – Χ.Θ. 14+000, παρά το χωριό Γεράσα.

Κατά την πιο πάνω περίοδο, η μια από τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας του δρόμου θα είναι κλειστή για μήκος 120μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με εναλλάξ διαχείριση της τροχαίας κίνησης, με προσωρινά φώτα τροχαίας.

2. Εργασίες συντήρησης αρμών διαστολής στην Επαρχία Λευκωσίας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την Πέμπτη, 23/5/2024, μεταξύ των ωρών 21:00 το βράδυ με 22:30 το βράδυ, θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης αρμών διαστολής στην Αερογέφυρα Καλαμών στο Στρόβολο (αυτοκινητόδρομος Α1, Λευκωσίας – Λεμεσού, Λεμεσού – Λευκωσίας).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας για κάθε κατεύθυνση στον δρόμο πάνω στην αερογέφυρα Καλαμών (από και προς τη Λευκωσία) θα κλείνουν εναλλάξ και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω του κυκλικού κόμβου Καλαμών.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΑΦ/ΓΣ)