Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

17-05-2024 11:44

Πρόσκληση Δήλωσης Ενδιαφέροντος για ενοικίαση κτηρίου/γραφειακού χώρου για μεταστέγαση της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος ή/και του Τμήματος Περιβάλλοντος

Η Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος απευθύνει πρόσκληση για υποβολή Δήλωσης Ενδιαφέροντος από φυσικά ή νομικά πρόσωπα που διαθέτουν προς ενοικίαση γραφειακό χώρο για τη στέγαση της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος ή/και του Τμήματος Περιβάλλοντος. 

Το προτεινόμενο κτήριο θα πρέπει να βρίσκεται σε ακτίνα όχι μεγαλύτερη από 1.5 Km από τα γραφεία της Διοίκησης του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος (Οδός Αμφιπόλεως 6, 2025, Στρόβολος). 

Η Δήλωση Ενδιαφέροντος πρέπει να είναι σε έντυπη μορφή, να απευθύνεται στον Γενικό Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και να τοποθετηθεί στο κιβώτιο προσφορών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος που βρίσκεται στο ισόγειο των κεντρικών γραφείων του Υπουργείου στην οδό Αμφιπόλεως 6, 2025 στο Στρόβολο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 31.05.2024 και ώρα 13:00. 

Όλες οι σχετικές πληροφορίες βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος. Για περαιτέρω πληροφορίες ή τυχόν διευκρινίσεις, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 22408302 ή/και 22408325. 

(ΕΦυς/EAθ/NZ)