Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

20-06-2024 10:03

Ανακοίνωση του Τμήματος Γεωργίας αναφορικά με δημόσια διαβούλευση για τις διαδικασίες αναβάθμισης του ηλεκτρονικού συστήματος αποστολής στοιχείων, στα βυτιοφόρα διακίνησης νωπού γάλακτος

Δημόσια διαβούλευση σύμφωνα με την προτεινόμενη Κανονιστική Διοικητική Πράξη για τις υποχρεώσεις συλλεκτών-μεταφορέων, του περί Γάλακτος (Σύναψη Συμβάσεων για την Παράδοση Νωπού Γάλακτος) Νόμου του 2017

Το Τμήμα Γεωργίας, του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος προτίθεται να προχωρήσει στην αποστολή, στην Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κανονιστικής Διοικητικής Πράξης για υπογραφή, προς αντικατάσταση της υφιστάμενης Κ.Δ.Π. 112/2018. Στόχος είναι η αναβάθμιση των συστημάτων, λογισμικού ή/και υλισμικού, για την καταγραφή και διακίνηση νωπού γάλακτος που είναι εγκατεστημένα στα βυτιοφόρα διακίνησης.

Ενόψει της δημιουργίας του ενδιάμεσου προγράμματος καθώς και της ανάγκης για εκσυγχρονισμό του υφιστάμενου συστήματος παραλαβής και ανάλυσης των στοιχείων του γάλακτος, οι ιδιοκτήτες των βυτιοφόρων οφείλουν να προχωρήσουν στις ανάλογες διαδικασίες αναβάθμισης.

Αντίγραφο κειμένου έχει αναρτηθεί στη διαδικτυακή πλατφόρμα Δημόσιας Διαβούλευσης, που είναι προσβάσιμη σε όλους τους ενδιαφερόμενους για σχόλια και εισηγήσεις.

Στο πλαίσιο της υπό αναφορά Δημόσιας Διαβούλευσης διοργανώνεται συνάντηση για συζήτηση και συλλογή απόψεων μεταξύ των φορέων, οι οποίοι είναι σε θέση να παρέχουν τις πιο πάνω υπηρεσίες, την Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024 και ώρα 11:30 π.μ. στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Τμήματος Γεωργίας.

(ΑΦ/ΜΣ)

Σχετικά Ανακοινωθέντα