Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

21-06-2024 10:21

Δωρεάν προγράμματα κατάρτισης που απευθύνονται αποκλειστικά σε έμμισθο προσωπικό, εθελοντές-μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων και εθελοντές δράσεων των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (MKO)

Το Κέντρο Παραγωγικότητας, σε συνεργασία με το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού, προγραμματίζουν την υλοποίηση δωρεάν προγραμμάτων κατάρτισης που απευθύνονται αποκλειστικά σε: έμμισθο προσωπικό, εθελοντές-μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων και εθελοντές δράσεων των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (MKO) στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Δράσης του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων με τίτλο: «Σύγχρονη Επαγγελματική Ανάπτυξη για την Πράσινη και την Ψηφιακή Μετάβαση», Πυλώνας ΙΙ «Παροχή Κοινωνικά Στοχευμένης Επαγγελματικής Μάθησης».

Το πρόγραμμα «Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία – Επείγοντα Περιστατικά» είναι ένα 7ωρο μονοήμερο πρόγραμμα (έξι ώρες εκπαίδευσης και μια ώρα για αξιολόγηση-πιστοποίηση), το οποίο προετοιμάζει τους πρώτους βοηθούς να αντιμετωπίσουν επείγουσες καταστάσεις που θέτουν σε άμεσο κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή. Απευθύνεται σε εργαζόμενους, των οποίων το εργασιακό περιβάλλον είναι χαμηλού κινδύνου.  

Για τα προγραμματιζόμενα μαθήματα και τις εγγραφές παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://cyos-learn.gov.cy (Θεματικές ενότητες → Κοινωνικά Στοχευμένη Επαγγελματική Μάθηση → Πρώτες Βοήθειες).

Σημαντική οδηγία: Για να επιλέξετε τη μέρα και ώρα εκπαίδευσής σας («Επιλογή Εκπαίδευσης») απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συμπληρώσετε πρώτα τα «Στοιχεία Εκπαιδευόμενου».

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ αποταθείτε στα τηλέφωνα 22411990 ή στο 22806128.

(ΕΠ)

 

Σχετικά Ανακοινωθέντα