Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

21-06-2024 12:44

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων δέχθηκε σε αποχαιρετιστήρια συνάντηση τον Πρέσβη του Κατάρ στην Κύπρο

Η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Αννίτα Δημητρίου δέχθηκε σήμερα σε αποχαιρετιστήρια συνάντηση τον Πρέσβη του Κατάρ στην Κύπρο κ. Ali Yousuf Abdulrahman Al-Mulla, επ’ ευκαιρία της ολοκλήρωσης της θητείας του στην Κύπρο.

Η κ. Δημητρίου ευχαρίστησε τον Πρέσβη για την αγαστή συνεργασία μεταξύ της Βουλής των Αντιπροσώπων και της Πρεσβείας του Κατάρ στη διάρκεια της θητείας του και εξήρε την ουσιαστική συμβολή του στην περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων, ειδικότερα στο κοινοβουλευτικό επίπεδο, ως η εκφρασθείσα επιθυμία της Προέδρου της Βουλής προς τον Καταρινό ομόλογό της. Συζητήθηκαν συναφώς τα επόμενα βήματα προς αναβάθμιση του διαλόγου και των ανταλλαγών μεταξύ του Συμβουλευτικού Συμβουλίου του Κατάρ και της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Ο Πρέσβης εξέφρασε ευχαριστίες για το φιλόξενο περιβάλλον στην Κύπρο και υπογράμμισε τα κοινά χαρακτηριστικά στην κουλτούρα των δύο χωρών. Διαβεβαίωσε δε την Πρόεδρο της Βουλής για την ετοιμότητά του να συνεχίσει να εργάζεται για την περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ της χώρας του και της Κυπριακής Δημοκρατίας και των δύο Κοινοβουλίων. 

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)

Σχετικά Ανακοινωθέντα