Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-06-2024 12:04

Ανακοίνωση του Υφυπουργείου Ναυτιλίας για τη Διεθνή Ημέρα του Ναυτικού

Με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας του Ναυτικού, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Ιουνίου, το Υφυπουργείο Ναυτιλίας εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους τους ναυτικούς παγκοσμίως για την τεράστια προσφορά τους και τη συνεισφορά τους στην παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία.

Από το 2011, με πρωτοβουλία του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (ΙΜΟ) καθιερώθηκε η Ημέρα του Ναυτικού, για να τιμήσει τους ανθρώπους της θάλασσας, αναγνωρίζοντας τη μοναδική συμβολή των ναυτικών από όλο τον κόσμο στο διεθνές θαλάσσιο εμπόριο, την παγκόσμια οικονομία και την κοινωνία των πολιτών στο σύνολό της.

Για το 2024, η εκστρατεία του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού εξετάζει τη συμβολή των ναυτικών ώστε να καταστεί ο ναυτιλιακός τομέας ένας ασφαλέστερος χώρος εργασίας.

Στο πλαίσιο των δράσεων για την προώθηση της Διεθνούς Ημέρας του Ναυτικού, αντιπροσωπία του Υφυπουργείου Ναυτιλίας παρέδωσε χθες, 25 Ιουνίου 2024, δώρα στους ναυτικούς που εργάζονται σε πλοία που επισκέφθηκαν το Λιμάνι Λεμεσού, ως ένδειξη της εκτίμησης και ευγνωμοσύνης της Κυπριακής Κυβέρνησης προς τους ναυτικούς.

(ΝΓιαν/ΑΦ)