Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

11-07-2024 14:41

Στη Βουλή των Αντιπροσώπων εργαστήριο του Youth Makerspace του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρακτική Άσκηση στη Βουλή των Αντιπροσώπων»

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Πρακτική Άσκηση στη Βουλή των Αντιπροσώπων», που πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά με πρωτοβουλία της Προέδρου της Βουλής κ. Αννίτας Δημητρίου, το κοινοβούλιο θα επισκεφθούν οι εκπρόσωποι του προγράμματος Youth Makerspace Larnaka του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου, στις 16 Ιουλίου 2024.

Θα πραγματοποιηθεί εκπαιδευτικό εργαστήριο στην αίθουσα συνεδριάσεων κοινοβουλευτικών επιτροπών «Κερύνεια» στις 9.30 π.μ., όπου οι φοιτητές θα αποκτήσουν γνώσεις κατασκευής και σχεδιασμού, όπως βασικές αρχές ετοιμασίας μιας παρουσίασης, καθώς και πώς να δημιουργήσουν τη δική τους επαγγελματική κάρτα, ώστε να υλοποιούν τις ιδέες τους σε τεχνολογικές και επιχειρηματικές εργασίες.

Ακολούθως, στις 12.00 μ., θα ξεναγηθούν και θα γνωρίσουν τον εξοπλισμό που διαθέτει το όχημα του Mobile Makerspace, το οποίο θα βρίσκεται στη Βουλή και αποτελεί μικρογραφία του εργαστηρίου του Youth Makerspace στη Λάρνακα. 

(Το κείμενο ως απεστάλη από τη Βουλή των Αντιπροσώπων)

Σχετικά Ανακοινωθέντα