Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

17-07-2024 10:48

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στις Επαρχίες Λεμεσού και Πάφου

1. Εργασίες στους συνδετήριους δρόμους των κυκλικών κόμβων του Παρακαμπτήριου Δρόμου Λεμεσού, από την έξοδο Γερμασόγειας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο του Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Παρασκευή, 19/07/2024, και το Σάββατο, 20/07/2024, από τις 8:30 μέχρι τις 16:00, θα εκτελούνται εργασίες σκουπίσματος στους συνδετήριους δρόμους των κυκλικών κόμβων του Παρακαμπτήριου Δρόμου Λεμεσού, από την έξοδο Γερμασόγειας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο του Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού. 

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά, σε μήκος 200μ. περίπου, η μια λωρίδα στη μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

2. Εργασίες στον Παρακαμπτήριο Δρόμο Λεμεσού, από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας μέχρι τον κυκλικό κόμβο Τροόδους

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και ΄Εργων ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα, 22/07/2024, μέχρι και την Πέμπτη, 25/07/2024, μεταξύ των ωρών 22:00 με 5:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες χάραξης οριζόντιας σήμανσης με θερμοπλαστική μπογιά στον Παρακαμπτήριο Δρόμο Λεμεσού, από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας μέχρι τον κυκλικό κόμβο Τροόδους, και στις δυο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 300-500μ. περίπου, κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

3. Εργασίες στην Επαρχία Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων Έργων Πάφου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή, 19/07/2024, και για περίοδο έξι (6) μηνών περίπου,  θα διεξάγονται εργασίες κατασκευής Κυκλικού Κόμβου στην οδό Ακάμαντος, παρά την Εκκλησία της Παναγίας Ζαλακιώτισσας, στην Πέγεια,

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η κυκλοφορία, από και προς την Πέγεια, θα διοχετεύεται μέσω των οδών Ραχερού, Σαράκκου και Κόλιακας, σύμφωνα με την επιτόπου σήμανση του δρόμου. Στην ενδιάμεση περιοχή εργασιών θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο για κατοίκους. 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία, που θα προκληθεί, και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΝΓιαν/ΜΣ)