Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

18-07-2024 13:49

Ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων για εργασίες στην Επαρχία Λεμεσού

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων ΄Εργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι την Κυριακή 21/7/2024, από τις 5:00 μέχρι τις 20:00, θα εκτελούνται εργασίες κατασκευής σωληνωτού οχετού στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1), παρά τον κόμβο Παρεκκλησιάς.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείσουν και οι δύο λωρίδες του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση από Λευκωσία προς Λεμεσό σε μήκος 3χλμ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην αντίθετη κατεύθυνση, η οποία θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.

Επίσης, η είσοδος στον αυτοκινητόδρομο από τον κόμβο Παρεκκλησιάς προς Λεμεσό θα είναι κλειστή και η διακίνηση της τροχαίας θα γίνεται διαμέσου του παραλιακού δρόμου και των κόμβων Αγίου Τύχωνα και Μονής.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και υπομονή και συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

(ΝΓιαν/ΑΦ)