Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

01-08-2024 10:00

Συμμετοχή του ΚΟΑΠ στο ESRI User Conference 2024

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) συμμετείχε στο ετήσιο συνέδριο χρηστών GIS (ESRI User Conference 2024), το οποίο διοργανώθηκε από την εταιρεία ESRI τον Ιούλιο του 2024 στο Σαν Ντιέγκο, στην Αμερική.

Στο συνέδριο συμμετείχαν χρήστες GIS, συνεργάτες και αντιπρόσωποι των προϊόντων ESRI, καθώς και πληθώρα εταιρειών που παρουσίασαν τα προϊόντα τους. Στο συνέδριο φέτος παρευρέθηκαν πέραν των 18.000 σύνεδρων, το οποίο αποτελεί ρεκόρ προσέλευσης.

Ο ΚΟΑΠ συμμετείχε στο συνέδριο με τον Προϊστάμενο και ένα Λειτουργό του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν δεκάδες παρουσιάσεις, τεχνικά εργαστήρια, συναντήσεις με τεχνικό προσωπικό της ESRI, συναντήσεις μεταξύ αντιπροσώπων, εκπαιδεύσεις για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες, και ημερίδες ενημέρωσης από πανεπιστήμια.

Επιπλέον των παρουσιάσεων, στον χώρο του συνεδρίου λειτουργούσε το UC Expo, με έναν μεγάλο αριθμό εκθετών με προϊόντα που κάλυπταν όλο το φάσμα εργασιών που σχετίζεται με το GIS. Υπήρχαν επίσης πανεπιστήμια που παρουσίαζαν τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματά τους στον τομέα του GIS.

(ΜΣ/ΑΣ)