Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

01-08-2024 14:27

Ανακοίνωση της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας αναφορικά με υπογραφή Συμφωνίας Ένταξης στο Δυναμικό Σύστημα Αγορών για την αγορά υπηρεσιών Εξεταστικών Κέντρων για τη Δημόσια Υπηρεσία

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 01 Αυγούστου 2024, η πρώτη φάση της υπογραφής της Συμφωνίας Ένταξης στο Δυναμικό Σύστημα Αγορών για την αγορά υπηρεσιών Εξεταστικών Κέντρων, για την πλήρωση θέσεων Ανώτερων Μεσοδιευθυντικών/ Διευθυντικών θέσεων στην Δημόσια Υπηρεσία.

Συμφωνία Ένταξης υπέγραψε σήμερα ο Πρόεδρος της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας (ΕΔΥ) κ. Γεώργιος Παπαγεωργίου με τον Πρύτανη του  Frederick University κ. Γιώργο Δημοσθένους και τον κ. Μάριο Μελανίδη, εκπρόσωπο της Evalion-SHL Greece & Cyprus. 

Η Συμφωνία Ένταξης με τους υπόλοιπους οικονομικούς φορείς που υπέβαλαν αίτηση συμμετοχής στο Δυναμικό Σύστημα Αγορών, και των οποίων οι αιτήσεις  έχουν επίσης αξιολογηθεί ότι ικανοποιούν όλες τις προϋποθέσεις συμμετοχής, θα γίνει εντός του τρέχοντος μηνός. 

Υπενθυμίζεται ότι το Δυναμικό Σύστημα Αγορών για την αγορά υπηρεσιών Εξεταστικών Κέντρων, για την πρόσληψη ή και την προαγωγή σε θέσεις Διατμηματικής Προαγωγής και σε θέσεις Πρώτου Διορισμού και Προαγωγής στη Δημόσια Υπηρεσία είναι ανοικτό για όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς. Όσοι οικονομικοί φορείς επιθυμούν έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος του. 

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς μπορούν να λάβουν περισσότερες πληροφορίες στη σχετική ανακοίνωση, η οποία έχει αναρτηθεί στο σύστημα eProcurement του Γενικού Λογιστηρίου της Δημοκρατίας.

(ΜΣ/ΕΑθ)