Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

09-08-2024 14:52

Αναθεώρηση της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του ΓεΣΥ

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ) ενημερώνει ότι η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, που εφαρμόζει στο πλαίσιο συμμόρφωσής του με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων – ΓΚΠΔ (Κανονισμός 2016/679), έχει αναθεωρηθεί. 

Σκοπός της Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων είναι η ενημέρωση αναφορικά με την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των Υποκειμένων των Δεδομένων από τον Οργανισμό στο πλαίσιο του Γενικού Συστήματος Υγείας (ΓεΣΥ), καθώς και των δικαιωμάτων, όπως καθορίζονται στον ΓΚΠΔ. 

Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων βρίσκεται αναρτημένη τόσο στην Πύλη Δικαιούχων όσο και στην Πύλη Παροχέων του ΓεΣΥ και είναι προσβάσιμη μέσω της ιστοσελίδας www.gesy.org.cy. Με την είσοδό του στην Πύλη, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει στο κάτω μέρος της οθόνης την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Επιπρόσθετα, η εν λόγω Πολιτική είναι διαθέσιμη και στη σελίδα δημιουργίας λογαριασμού χρήστη στο ΓεΣΥ. Συγκεκριμένα, ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ακολουθήσει τον σύνδεσμο που υπάρχει στην ένδειξη «Διαβάστε την Πολιτική μας για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων εδώ», για να ενημερωθεί λεπτομερώς. 

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων του ΓεΣΥ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπεύθυνη Προστασίας Δεδομένων του ΟΑΥ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: dpo@hio.org.cy

(ΓΣ/ΝZ)

Σχετικά Ανακοινωθέντα