Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

09-09-2024 13:20

To Κέντρο Παραγωγικότητας ανακοινώνει δωρεάν Πρόγραμμα κατάρτισης στις Ψηφιακές Δεξιότητες για καλύτερη Υγεία και Ευεξία

Το Κέντρο Παραγωγικότητας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του Έργου Προώθησης Ψηφιακών Δεξιοτήτων ανακοινώνει την έναρξη προγράμματος με τίτλο «Ψηφιακές Δεξιότητες για καλύτερη Υγεία και Ευεξία (με τη χρήση έξυπνου κινητού/tablet)». 

Τα πρόγραμμα θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Α΄, στα κεντρικά γραφεία του Κέντρου Παραγωγικότητας στην Λευκωσία από τις 19/9/2024 μέχρι 21/10/2024 από τις 16:30 μέχρι 19:45. 

Τo πρόγραμμα διάρκειας 30 ωρών θα καλύψει μεταξύ άλλων την εισαγωγή στη χρήση έξυπνου κινητού και Τablet, αξιόπιστες πηγές πληροφόρησης για θέματα υγείας, εγγραμματοσύνη της υγείας (τι είναι υγεία, δημόσια υγεία και τι χρειάζεται να γνωρίζω, εφαρμογή λήψης φαρμάκων, ανανέωση συνταγής, πως επιλέγω ένα σωστό επαγγελματία υγείας, εφαρμογή για διανυκτερεύοντα φαρμακεία, πρόληψη ασθενειών, ΓεΣΥ, Τεχνητή Νοημοσύνη και εφαρμογές για εξάσκηση μυαλού και μνήμης).

Οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για συμμετοχή μέσω του ακόλουθου συνδέσμου Ψηφιακές Δεξιότητες για καλύτερη Υγεία και Ευεξία (HE55NIC43) ή επικοινωνώντας με τα τηλέφωνα 22806196, 22806197. 

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Κύπρου.

        

(ΝΖ/ΕΑθ)