Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

10-09-2024 13:46

Ο Επίτροπος Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών είχε συνάντηση με την Υφυπουργό παρά τω Προέδρω

Ο Επίτροπος του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ), συνοδευόμενος από τον Βοηθό Επίτροπο και άλλα ανώτερα στελέχη του Οργανισμού, πραγματοποίησε συνάντηση με την Υφυπουργό παρά τω Προέδρω κα Ειρήνη Πική, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Επίτροπος ενημέρωσε την Υφυπουργό για τις αρμοδιότητες και τους στόχους του Οργανισμού, καθώς και για τα ευρωπαϊκά προγράμματα επιδοτήσεων και την προστασία των ευρωπαϊκών και εθνικών κονδυλίων.

Πρόσθεσε ότι από τους πρωταρχικούς στόχους του Οργανισμού είναι οι έγκαιρες και έγκυρες πληρωμές, η απλοποίηση υποβολής των αιτήσεων, η εκταμίευση όσο το δυνατόν περισσότερων ευρωπαϊκών κονδυλίων, η αναβάθμιση της ενημέρωσης που λαμβάνει ο αγρότης για τα μέτρα που επιδοτεί ο Οργανισμός, η μεγιστοποίηση της εξυπηρέτησης του αγροτικού κόσμου και γενικά η ποικιλόμορφη στήριξη του ευρύτερου συνόλου της κυπριακής υπαίθρου.

Τέλος, ο Επίτροπος ανέφερε ότι ο Οργανισμός διατηρεί άψογη και αγαστή συνεργασία με το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και στηρίζει τις Παρεμβάσεις που προκηρύσσει το Υπουργείο, για το καλό του αγροτικού κόσμου.

(ΝΓιαν/ΑΦ)