Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

18-10-2024 16:24

Ανακοίνωση του Υφυπουργείου Ναυτιλίας σχετικά με το βιωματικό εργαστήρι για παιδιά μικρής ηλικίας με σκοπό την προβολή και προώθηση της ναυτικής εκπαίδευσης, καθώς και της καλλιέργειας ναυτικής κουλτούρας στους νέους μας

Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας, στο πλαίσιο της Διακυβερνητικής Συνεργασίας Κύπρου-Ελλάδας, διοργανώνει βιωματικό εργαστήρι για παιδιά μικρής ηλικίας με σκοπό την προβολή και προώθηση της ναυτικής εκπαίδευσης, καθώς και της καλλιέργειας ναυτικής κουλτούρας στους νέους μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, από τις 10:30 μέχρι και τις 12:00, στην αίθουσα «ΠΛΕΥΣΙΣ», στο παλιό λιμάνι Λεμεσού.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν η Υφυπουργός Ναυτιλίας κα Μαρίνα Χατζημανώλη και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιώτικής Πολιτικής κ. Χρήστος Στυλιανίδης στις 11:00 π.μ. Επισυνάπτεται το σχετικό πρόγραμμα της δράσης.

Στη συνέχεια, η Υφυπουργός Ναυτιλίας κα Μαρίνα Χατζημανώλη και ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιώτικής Πολιτικής της Ελλάδος κ. Χρήστος Στυλιανίδης θα μεταβούν με συνοδεία ναυτοπροσκόπων στην αποβάθρα της Επίχωσης, απέναντι από καφετέρια Yellow, για την τελετή έναρξης του Φεστιβάλ «ΘΑΛΑΣΣΑ 2024», στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιηθεί διέλευση σκαφών.

(ΕΑθ/ΜΣ)