Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

18-01-2019 10:26

Χαιρετισμός του Προέδρου της Βουλής κ. Δημήτρη Συλλούρη στα εγκαίνια της νέας Λαϊκής Αγοράς του Δήμου Στροβόλου

Εγκαινιάζεται σήμερα Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019, η νέα Λαϊκή Αγορά του Δήμου Στροβόλου, εδώ στον χώρο στάθμευσης του σταδίου ΓΣΠ. Η Αγορά θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή, παρέχοντας την ευκαιρία στους πολίτες-καταναλωτές να προμηθεύονται προϊόντα μέσα από μια ποικιλία φρέσκων και ποιοτικών φρούτων, λαχανικών και φθαρτών.

Η υλοποίηση και λειτουργία της Αγοράς στην περιοχή – πέραν του ότι θα συμβάλει στην ποιοτική αξιοποίηση του χώρου – θα βοηθήσει στην κινητοποίηση και προώθηση της αγοράς, στη διακίνηση στην πόλη φρέσκων προϊόντων από την ύπαιθρο, στην ικανοποίηση των αναγκών των παραγωγών, καθώς και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

Αφενός, η λειτουργία μιας Λαϊκής Αγοράς δίνει τη δυνατότητα διοχέτευσης προϊόντων –γεωργικών κυρίως τροφίμων – κατευθείαν από τον παραγωγό στον καταναλωτή. Αφετέρου, η Λαϊκή Αγορά είναι μια παράδοση για τη χώρα μας, έχοντας τις ρίζες της στα αρχαία χρόνια, η οποία πρέπει να διατηρηθεί και να ενισχυθεί περαιτέρω.

Πρόκειται για μια δραστηριότητα, που συνδυάζει το οικονομικό συμφέρον, την καλή εξυπηρέτηση, την ποιοτική διατροφή, καθώς και την άμεση και προσωπική κοινωνική επαφή. Εύχομαι, λοιπόν, καλή αρχή στη λειτουργία της Αγοράς.

(ΑΧ/ΕΙ)

Σχετικά Ανακοινωθέντα