Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

15-03-2018 13:15

Εκδήλωση Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού με θέμα «νερό … σταγόνες ζωής»

Το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού, διοργανώνει  για ένατη συνεχή χρονιά, την καθιερωμένη εκδήλωση με θέμα «νερό … σταγόνες ζωής».Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων στη Λεωφόρο Κέννεντυ 100 στην Παλλουριώτισσα, το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018 από η ώρα 10:00 π.μ. μέχρι τη 1.00 μ.μ. 

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Αστυνομίας Κύπρου θα ανοίξει την εκδήλωση. Στη συνέχεια θα ακολουθήσουν σύντομοι χαιρετισμοί και η βράβευση των δημοτικών σχολείων που έχουν προκριθεί στον διαγωνισμό τον οποίο είχε προκηρύξει το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων σε συνεργασία με τα Συμβούλια Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας. Ο διαγωνισμός με θέμα "Δημιουργώ με το νερό" πραγματοποιείται παγκύπρια φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά, με μεγάλη επιτυχία και αφορά τη συγγραφή παραμυθιού με θέμα το υδατικό και την εξοικονόμηση νερού. Θα ακολουθήσουν παρουσιάσεις από  μαθητές Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης. Τα παιδιά θα παρουσιάσουν επί σκηνής καλλιτεχνικές δραστηριότητες και θα εκθέσουν εργασίες που έχουν ετοιμάσει και αφορούν το νερό και το περιβάλλον. Στην εκδήλωση λαμβάνουν μέρος και άλλοι οργανωμένοι φορείς, καθώς και φοιτητές πανεπιστημίων.

Επίσης, Λειτουργοί του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, θα ενημερώνουν το κοινό σχετικά με τρόπους που μπορούν να εφαρμόσουν για να πετύχουν εξοικονόμηση νερού. Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά από το Ραδιοφωνικό Πρόγραμμα του ΡΙΚ «Παιδιά στον Αέρα». Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό και προτρέπονται οι γονείς να έρθουν μαζί με τα παιδιά τους για να περάσουν ένα διασκεδαστικό, αλλά και εκπαιδευτικό πρωινό.

 

(ΜΓ)