Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

25-11-2019 13:55

Οδικές εργασίες στον Δήμο Γεροσκήπου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου ανακοινώνει ότι, την περίοδο 26/11/2019 - 31/5/2020 (για 6 μήνες περίπου), τμήμα της οδού Ιεροκηπίων (από τη Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού μέχρι την οδό Πάτμου) στον Δήμο Γεροσκήπου θα είναι κλειστό λόγω διεξαγωγής εργασιών βελτίωσης του δρόμου από το Τμήμα Δημοσίων Έργων Πάφου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση προς/από την Γεροσκήπου θα διοχετεύεται μέσω της οδού Αγαπήνορος, σύμφωνα με την προσωρινή οδική σήμανση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cyστην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

(ΑΧ/ΣΧ)