Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

19-12-2019 15:58

Συνάντηση του Υπουργού Παιδείας, Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας με την Παγκύπρια Συνομοσπονδία Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης

Ο Υπουργός Παιδείας, Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Πρόδρομος Προδρόμου είχε σήμερα συνάντηση με την ηγεσία της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Ομοσπονδιών Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης.

Σχετικά με τη συνάντηση, ο Υπουργός δήλωσε στα ΜΜΕ ότι «με τη Συνομοσπονδία μέχρι τώρα το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας είχε μια πολύ στενή, αγαστή συνεργασία και έτσι θα συνεχίσει να είναι».

«Διαβεβαιώνω σήμερα», πρόσθεσε ο κ. Προδρόμου, «και τον Πρόεδρο της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας και τα μέλη της ηγεσίας ότι θα είμαστε σε συνεχή διάλογο και θα ακούμε τις επισημάνσεις και τις εισηγήσεις τους. Θέλουμε να είναι και πρέπει να είναι οι γονείς οι συνεργάτες μας», επισήμανε ο κ. Προδρόμου και πρόσθεσε ότι «γνωρίζουμε ότι οι γονείς λόγω της θέσης τους και λόγω της φροντίδας για τα παιδιά τους, αλλά και της αγωνίας τους για την ποιότητα του εκπαιδευτικού μας συστήματος είναι σε θέση να ξέρουν πράγματα και να επισημαίνουν, από τη δική τους οπτική γωνία, ζητήματα, τα οποία χρήζουν προσοχής.

Στη συνέχεια, ο κ. Προδρόμου αναφέρθηκε στην εκπαιδευτική μεταρρύθμιση, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Όπως ανέφερε, έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια αλλαγές, και θα συνεχίσουν να γίνονται αλλαγές, χωρίς να διστάζουμε, εκεί όπου χρειάζεται, να διορθώσουμε κιόλας αποφάσεις και μέτρα που έχουμε λάβει, γι’ αυτό θα ακούμε με προσοχή και τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς και τα παιδιά, κατέληξε ο κ. Προδρόμου.

ΙΠ