Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

31-01-2020 08:25

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 30ης Ιανουαρίου μέχρι τις 06.00 της 31ης Ιανουαρίου ανταποκρίθηκε συνολικά σε 12 επεισόδια, 7 πυρκαγιές, 4 Ειδικές Εξυπηρετήσεις και 1 ψευδή κλήση.

Η ώρα 14.37 δέχτηκε  κλήση για πυρκαγιά  σε ισόγειο ιδιωτική κατοικία στην οδό Μ. Αλεξάνδρου στην Νεάπολη, Λεμεσού. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αγίου Νικολάου Λεμεσού με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 15.05. Από την πυρκαγιά και την θερμότητα εκτεταμένες ζημιές έπαθε εξοπλισμός της κουζίνας. Επίσης, από τον καπνό σοβαρές ζημιές έπαθε η βαφή των τοίχων ολόκληρης της οικίας. Δεν κινδύνευσε κανείς. Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία και φαίνεται η πυρκαγιά να ξεκίνησε από ηλεκτρικό πρόβλημα σε ηλεκτρική συσκευή.

Η ώρα 14.37 δεχτήκαμε  κλήση για πυρκαγιά σε μηχανοκίνητο όχημα στην οδό Ηχούς στην Λάρνακα. Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Λάρνακας με 2 στελεχωμένα πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 20.56. Ένα όχημα μάρκας Nissan Juke το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο πάνω σε πεζοδρόμιο δίπλα από πολυκατοικία έπαθε εκτεταμένες  ζημιές στο μπροστινό μέρος. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.


ΝΝ/ΕΧΡ