Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

28-04-2018 09:09

Έναρξη 6ης Παγκύπριας Εκστρατείας- Let’s do it Cyprus! ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο

Η Επίτροπος Περιβάλλοντος Ιωάννα Παναγιώτου και η ομάδα Let’s do it Cyprus! ενημερώνουν για την επίσημη έναρξη της Εκστρατείας «Let’s do it Cyprus! – ΚαθαρίΖΩ την Κύπρο», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Απρίλιου 2018 στις 10 π.μ., μπροστά από το εκκλησάκι των Δεκατριών Οσιομαρτύρων και Ομολογητών, στο Γραμμικό Πάρκο, πίσω από το Προεδρικό.

Το "Let’s do it Cyprus!" συμμετείχε με επιτυχία για πρώτη φορά στην παγκόσμια αυτή εκστρατεία το 2012, με περίπου 4.000 εθελοντές. Το 2017 συμμετείχαν 35.516 εθελοντές και φέτος, μέχρι στιγμής, έχουν δηλώσει συμμετοχή 45.000 εθελοντές.

Στόχος της φωτεινής εκστρατείας ήταν να ξεπεράσουμε το φράγμα των 40.000 εθελοντών, που αντιστοιχεί περίπου στο 5% του πληθυσμού της Κύπρου, ώστε το μήνυμά μας να φτάσει και να ακουστεί ηχηρό σε όλο τον κόσμο μέσω του "Let’s Do It World!"

Η  επιτυχία της εκστρατείας στηρίζεται στον εθελοντισμό και στην αγάπη όλων μας για το περιβάλλον και την Κύπρο μας, γι' αυτό και η συμμετοχή της Πολιτείας, της τοπικής Αυτοδιοίκησης, των οργανωμένων φορέων, των εθελοντικών οργανώσεων και του κοινού είναι σημαντική.

Η διοργάνωση της εκστρατείας έχει αναληφθεί από το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, το Γραφείο του Επιτρόπου Εθελοντισμού, την Ένωση Δήμων, την Ένωση Κοινοτήτων, το Τμήμα Δασών, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και το Σώμα Προσκόπων Κύπρου.

Μετά από το πέρας της εκδήώσης θα γίνει καθαρισμός της περιοχής της λίμνης στο πάρκο Αθαλάσσας, 11:30 π.μ.

(ΜΛ/ΣΧ)

Σχετικά Ανακοινωθέντα