Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

01-05-2018 11:07

Η δράση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας το τελευταίο 24ωρο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06.00 της 30ης Απριλίου 2018 μέχρι και τις 06.00 της 1ης  Μαΐου 2018 ανταποκρίθηκε σε 17 κλήσεις για βοήθεια, 10 πυρκαγιές και 7 ειδικές εξυπηρετήσεις.

 

Η ώρα 01.55 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε αρθρωτό ρυμουλκούμενο όχημα, το οποίο μετέφερε ένα περονοφόρο όχημα στην οδό Τσερίου στη Λακατάμια.  Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 2 πυροσβεστικά οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ελαφριές ζημιές στο ξύλινο πάτωμα του ρυμουλκούμενου οχήματος. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διενεργηθούν αργότερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

Η ώρα 02.47 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε όχημα μάρκας Toyota ΙQ, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην οδό Τρικώμου, στον Στρόβολο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακρόπολεως Λοχία Σπύρου Τταντή με 2 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.36. Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διενεργηθούν αργότερα σε συνεργασία με την Αστυνομία.

 

Η ώρα 03.06 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ισόγεια καφετέρια τριώροφης οικοδομής  στη λεωφόρο Σταυρού στον Στρόβολο. Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Ακρόπολης Λοχία Σπύρου Τταντή με 3 πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 03.36. Από την πυρκαγιά το εσωτερικό της καφετέριας έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Επίσης από την πυρκαγιά και τη θερμότητα επηρεάστηκαν διπλανά καταστήματα (καφετέρια και κατάστημα ειδών ένδυσης).

 

Έγινε χρήση αναπνευστικών συσκευών από τους πυροσβέστες.  Ένας ένοικος που διέμενε  στον πρώτο όροφο διαμερίσματος βοηθήθηκε από τους πυροσβέστες  να διαφύγει με ασφάλεια από τους καπνούς μέσω του κλιμακοστασίου και έτσι  δεν χρειάστηκε οποιαδήποτε νοσηλεία.

 

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διενεργηθούν αργότερα σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

 

(ΕΛ/ΣΧ)