Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

10-05-2018 10:30

Ο όμιλος εταιρειών TUI αυξάνει τον αριθμό Γερμανών τουριστών προς την Κύπρο

Ο κορυφαίος οργανωτής ταξιδιών TUI σχεδιάζει να αυξήσει σημαντικά την επένδυσή του στον προορισμό της Κύπρου και τον αριθμό περιηγητών από τη σημαντικότατη για την Κύπρο γερμανική αγορά.

Αρχής γενομένης από την καλοκαιρινή περίοδο 2019, ο TUI προγραμματίζει δυναμική διεύρυνση του προγράμματός του, μέσω και των νέων αεροπορικών πτήσεων προς την Κύπρο που προγραμματίζει η εταιρεία από την Φραγκφούρτη και το Ντίσελντορφ.

Το γερμανικό κοινό θα μπορεί να επιλέξει μεταξύ των 220 περίπου ξενοδοχείων που θα προσφέρει ο TUI στο νησί μας. Η λίστα επιλογής περιλαμβάνει και κυπριακής ιδιοκτησίας ξενοδοχεία, στα οποία ο όμιλος TUI κατέχει μερίδιο μετοχών. Με περισσότερες από 500.000 τουριστικές αφίξεις τον χρόνο, ο όμιλος εταιρειών TUI θεωρείται ένας εκ των σημαντικότερων οργανωτών ταξιδιών για την τουριστική βιομηχανία της Κύπρου.

Σχολιάζοντας τον σχεδιασμό του ομίλου TUI, ο κ. Stefan Baumert, υπεύθυνος λειτουργός επιχειρήσεων της TUI Γερμανίας, αναφέρει: «Διαβλέπω σημαντική προοπτική αύξησης του γερμανικού τουριστικού ρεύματος προς την Κύπρο, γιατί ο προορισμός ‘Κύπρος’ τηρεί όλες τις προαπαιτούμενες προϋποθέσεις. Η ποιότητα των προσφερόμενων τουριστικών υπηρεσιών είναι αρκετά υψηλή. Οι κλιματικές συνθήκες κατά τη χειμερινή περίοδο είναι πολύ καλύτερες από αυτές άλλων μεσογειακών προορισμών και η πολιτιστική και φυσική ποικιλομορφία του νησιού παρουσιάζουν μια ευρεία γκάμα επιλογών για όλες τις στοχευόμενες ομάδες.»

Μέρος της παρουσίασης του νέου χειμερινού προγράμματος TUI 2018/19 έγινε στο Αννόβερο και στην Κύπρο, από τις 3 μέχρι τις 6 Μαΐου 2018, όπου  ο TUI  παρουσίασε τον σχεδιασμό του και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού την τουριστική Κύπρο, σε περίπου 60 δημοσιογράφους και bloggers από την Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία.

Πέραν της παρουσίασης, οι επισκέπτες δημοσιογράφοι και bloggers ξεναγήθηκαν στις ομορφιές του τόπου μας από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, στο πλαίσιο ποικίλων εκπαιδευτικών εκδρομών που οργανώθηκαν κατά την εδώ παραμονή τους.

(ΜΛ)