Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

10-12-2020 13:26

Ανακοίνωση Εξεταστικής Επιτροπής Συμβούλων Αφερεγγυότητας

Η Εξεταστική Επιτροπή Συμβούλων Αφερεγγυότητας λαμβάνοντας υπόψη τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας τα οποία έχουν αποφασιστεί από το Υπουργικό Συμβούλιο και με σκοπό την πρόληψη αλλά και την αποτροπή της πιθανότητας περαιτέρω μετάδοσης του κορωνοϊού COVID-19, εκδίδει την παρούσα ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι:

H γραπτή εξέταση επαγγελματικής κατάρτισης Συμβούλων Αφερεγγυότητας που είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020, αναβάλλεται.

Η αναβολή διεξαγωγής της γραπτής εξέτασης γίνεται για προληπτικούς λόγους, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου.

Η Εξεταστική Επιτροπή αναγνωρίζει τις δυσκολίες που προκύπτουν από την αναβολή της γραπτής εξέτασης με τόσο μικρή προειδοποίηση.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι η εν λόγω γραπτή εξέταση επαγγελματικής κατάρτισης Συμβούλων Αφερεγγυότητας, προγραμματίζεται να διεξαχθεί κατά το πρώτο τρίμηνο του 2021, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 22458349, κ. Κωνσταντίνο Καντζηλιέρη.

 

(ΙΚ/ΕΙ)