Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

31-05-2018 12:03

Επαφές βουλευτού κας Σκεύης Κούτρα-Κουκουμά στη Λισαβόνα και έπειτα στην Αθήνα

Η βουλευτής κα Σκεύη Κούτρα-Κουκουμά αναχωρεί αύριο για τη Λισαβόνα, για να συμμετάσχει σε έκτακτη συνεδρία της γεωπολιτικής ομάδας «Twelve Plus» της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης (ΔΕ), η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 2 Ιουνίου 2018. Την κα Κουκουμά συνοδεύει η Λειτουργός Διεθνών Σχέσεων Α’ της Βουλής, κα Αυγούστα Χρίστου.

Κατά τη συνάντηση, θα συζητηθούν κυρίως τροποποιήσεις του Καταστατικού και των Κανονισμών της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης, που αναμένεται να υιοθετηθούν κατά την 139η Συνέλευση της Ένωσης, τον ερχόμενο Οκτώβριο, στη Γενεύη.

Η κα Κουκουμά θα μεταβεί στη συνέχεια, στην Αθήνα, για να απευθύνει χαιρετισμό σε εικαστική έκθεση με θέμα «Αγνοούμενοι: Στη σκιά της απουσίας τους», που θα εγκαινιαστεί την Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018, στο ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης». Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκοπίου Παυλόπουλου και του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Αναστασιάδη και συνδιοργανώνεται από τη Νεολαία της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αποδήμων Κυπρίων (ΝΕΠΟΜΑΚ), την Πανελλήνια Επιτροπή Γονέων και Συγγενών Αδηλώτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας και τη Σχολή Εικαστικών Τεχνών ARTe.

ΑΧ/ΕΙ