Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

01-06-2018 09:11

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων

1. Εργασίες τοποθέτησης καλωδίωναπό την έξοδο Κοφίνου μέχρι την έξοδο Ζυγίου, από τις 4 – 12 Ιουνίου

Το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, από την έξοδο Κοφίνου μέχρι την έξοδο Ζυγίου, θα διεξάγονται εργασίες τοποθέτησης καλωδίων από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών ως ακολούθως:

(α)     Την περίοδο 4-12 Ιουνίου 2018, τις καθημερινές μεταξύ των ωρών 07:30 - 15:00.

(β)     Το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018, μεταξύ των ωρών 07:30 - 13:00.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λεμεσό, σε μήκος 2χλμ. περίπου, και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

 

2.  Κλειστή έως τις 3 Ιουνίου η δεξιόστροφη λωρίδα από τον Παραλιακό Δρόμο προς τις οδούς Δ. Νικολαΐδη/Ιφιγενείας/κέντρο πόλης

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι οι εργασίες στο πλαίσιο του Πολεοδομικού Έργου «Βελτίωση δρόμου που συνδέει τη λεωφόρο Φρ. Ρούσβελτ με τον Παραλιακό Δρόμο Λεμεσού - Φάση Α»,  συνεχίζονται κανονικά.

Λόγω τεχνικών δυσκολιών που έχουν προκύψει κατά το στάδιο των εργασιών της κατασκευής του κεντρικού αγωγού ομβρίων στον Παραλιακό Δρόμο Λεμεσού, η δεξιόστροφη λωρίδα από τον Παραλιακό Δρόμο προς τις οδούς Δ. Νικολαΐδη/Ιφιγενείας/κέντρο πόλης θα παραμείνει κλειστή μέχρι την Κυριακή 3 Ιουνίου 2018.

Η διακίνηση αυτή θα μπορεί να γίνεται από τον Παραλιακό Δρόμο είτε μέσω των οδών Σιάφη/Αγ. Θέκλης/Κουμανδαρίας είτε μέσω της οδού Γ. Κατσουνωτού.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως και ο Δήμος Λεμεσού απολογούνται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλούν το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy, στην οποία δίδεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια εκτέλεσής τους.

(ΜΛ/ΣΧ)