Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

26-01-2022 09:46

Αποτελέσματα Γραπτών Εξετάσεων για Ορκωτούς Μεταφραστές που διεξήχθησαν στις 30 Οκτωβρίου 2021

Οι Γραπτές Εξετάσεις για Ορκωτούς Μεταφραστές, οι οποίες ανακοινώθηκαν (https://bit.ly/3k6c2bB) από το Συμβούλιο Εγγραφής Ορκωτών Μεταφραστών στις 13/9/2021  για τις γλώσσες: Αλβανικά, Αραβικά, Βουλγαρικά, Κινεζικά, Ολλανδικά, Σερβικά και Τσεχικά από τα Ελληνικά και αντίστροφα, ανατέθηκαν σύμφωνα με το άρθρο 7 του περί Εγγραφής και Ρύθμισης των Υπηρεσιών του Ορκωτού Μεταφραστή στη Δημοκρατία Νόμου (Ν. 45(Ι)/2019), στην Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας. Η διεξαγωγή των εν λόγω εξετάσεων έγινε βάσει του περί Διεξαγωγής των Παγκύπριων Εξετάσεων Νόμου του 2006 (Ν. 22(Ι)/2006) στις 30/10/2021.

Οι κατάλογοι με τα αποτελέσματα των άνωθεν γραπτών εξετάσεων παραδόθηκαν στο Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών από την Υπηρεσία Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας στις 25/1/2022.

Τα αποτελέσματα των γραπτών εξετάσεων με τους επιτυχόντες / αποτυχόντες ανά γλώσσα, με τον αριθμό υποψηφίου μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Ως αναγράφηκε και στα Εξεταστικά Δοκίμια, επιτυχών θεωρείται ο υποψήφιος που θα συμμετάσχει στην εξέταση και θα συγκεντρώσει τελική βαθμολογία 70% και άνω, έχοντας εξασφαλίσει τουλάχιστον 50% στο κάθε ένα ξεχωριστά από τα δύο μέρη του εξεταστικού δοκιμίου.

Οι επιτυχόντες στην πιο πάνω εξέταση θα ειδοποιηθούν γραπτώς από το Συμβούλιο Εγγραφής Ορκωτών Μεταφραστών εντός των προσεχών ημερών για τη διαδικασία εγγραφής τους στο Μητρώο Ορκωτών Μεταφραστών.

 

ΝΑ/ΕΧ/ΕΧΡ

Σχετικά Ανακοινωθέντα