Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

22-12-2022 09:05

Ανακοινώσεις του Τμήματος Δημοσίων Έργων για οδικές εργασίες στην Επαρχία Λευκωσίας

1. Εργασίες καθαρίσματος οδοστρώματος της κεντρικής λωρίδας του Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λάρνακας μέχρι την έξοδο των Λυμπιών.

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 27/12/2022 και την Τετάρτη 28/12/2022, μεταξύ των ωρών 09:00 – 13:00, θα εκτελούνται εργασίες καθαρίσματος του οδοστρώματος της κεντρικής λωρίδας του Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λάρνακας (Α2) μέχρι την έξοδο των Λυμπιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το σάρωθρο θα συνοδεύεται από 2 οχήματα με φωτεινή σηματοδότηση για λόγους ασφαλείας τόσο των εργαζομένων όσο και των άλλων χρηστών του οδικού δικτύου.

2. Εργασίες καθαρίσματος οδοστρώματος της κεντρικής λωρίδας του Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, την Πέμπτη 29/12/2022 και την Παρασκευή 30/12/2022, μεταξύ των ωρών 09:00 – 13:00, θα εκτελούνται εργασίες καθαρίσματος του οδοστρώματος της κεντρικής λωρίδας του Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Κοκκινοτριμιθιάς (Α9).

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, το σάρωθρο θα συνοδεύεται από 2 οχήματα με φωτεινή σηματοδότηση για λόγους ασφαλείας τόσο των εργαζομένων όσο και των άλλων χρηστών του οδικού δικτύου.

3. Εργασίες καθαρίσματος οδοστρώματος της κεντρικής λωρίδας του Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού από τα Φώτα του Καλησπέρα μέχρι και τη Σκαρίνου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων ανακοινώνει ότι, από τη Δευτέρα 2/1/2023 μέχρι και την Πέμπτη 5/1/2023, μεταξύ των ωρών 22:00 το βράδυ με 06:00 το πρωί της επόμενης ημέρας, θα εκτελούνται εργασίες καθαρίσματος του οδοστρώματος της κεντρικής λωρίδας του Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1) από τα Φώτα του Καλησπέρα μέχρι και τη Σκαρίνου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών το σάρωθρο θα συνοδεύεται από 2 οχήματα με φωτεινή σηματοδότηση για λόγους ασφαλείας τόσο των εργαζομένων όσο και των άλλων χρηστών του οδικού δικτύου. 

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση.

(ΝΓ/ΕΧΡ)