Cookies management by TermsFeed Cookie Consent
Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοινωθέντα

05-01-2023 10:46

Προεδρικές Εκλογές 2023 – Υποβολή υποψηφιότητας κ. Ανδρέα Μαυρογιάννη

Υποβλήθηκαν σήμερα, Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2023, οι υποψηφιότητες για τις Προεδρικές Εκλογές 2023 στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία».

Κατά την υποβολή της υποψηφιότητάς του, ο κ. Μαυρογιάννης ανέφερε τα ακόλουθα: «Καλημέρα σε όλες και σε όλους, καλή χρονιά, χρόνια πολλά. Πρώτα απ’ όλα νιώθω ότι χρωστώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 100 που τιμούν την υποψηφιότητά μου με την υπογραφή τους. Η στήριξη τόσων ανθρώπων από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, από διαφορετικά πεδία και τομείς είναι για μένα μεγάλη τιμή. Όμως, μεγάλη τιμή είναι και η στήριξη από χιλιάδες ανθρώπους εκεί έξω, που προσδοκούν την προοδευτική αλλαγή στον τόπο. Ελπίδα και προοπτική για την επανένωση της Κύπρου̇. Οικονομία που να παράγει ευημερία για την κοινωνία και όχι κέρδη για τους λίγους. Ηγεσία που να υπηρετεί τον τόπο και όχι τα δικά της συμφέροντα. Με ειλικρίνεια και εντιμότητα, με διαφάνεια και λογοδοσία, εξυγίανση, κάθαρση, τιμωρία των ενόχων για τα δεκάδες σκάνδαλα που ατίμασαν την Κύπρο. Δουλειά με δικαιώματα, επιχειρείν σε υγιές περιβάλλον, ζωή με αξιοπρέπεια, τομές και μεταρρυθμίσεις για τον τόπο για να πάει μπροστά. Αυτό σημαίνει για εμάς προοδευτική αλλαγή. Έχουμε το όραμα, έχουμε το σχέδιο, έχουμε τους ανθρώπους για να κάνουμε πράξη τα αιτήματα και τις προσδοκίες της κοινωνίας.

Σε αυτές τις εκλογές ο κυπριακός λαός έχει ενώπιον του αρκετούς υποψήφιους, αλλά έχει μόνο δυο επιλογές. Είτε θα παραμείνουμε στην ίδια πορεία, με τις ίδιες πολιτικές, με τους συνεχιστές της παρούσας κυβέρνησης, είτε θα πετύχουμε την μεγάλη προοδευτική αλλαγή για τον τόπο. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να κερδίσουμε αυτό το στοίχημα, το στοίχημα της αλλαγής. Η Κύπρος μπορεί. Μαζί μπορούμε να κάνουμε πράξη την αλλαγή, να ανεβάσουμε τον τόπο μας λίγο ψηλότερα, όπως λέει και ο στίχος του Σεφέρη. Σας ευχαριστώ, καλή σας μέρα».

 

(ΜΒ)